Hyr en konferenslokal med oändliga möjligheter!

Vår 1800 kvadratmeter stora byggnad erbjuder en rad olika sittningsmöjligheter beroende på ändamål och antalet gäster. Vi hjälper er att ta fram en lösning anpassad efter just ert evenemang.

Utöver den stora öppna Öresundslokalen finns även mindre utrymmen att nyttja. Vi har exempelvis även ett auditorium i klassisk lutande biosittning som rymmer upp till 120 personer.

Den öppna Öresundslokalen har möjlighet att utformas på väldigt många olika sätt. Men för referens, finns det plats för följande antal gäster i lite olika uppsättningar:

500 platser i biosittning
800 platser vid sittande långbord
450 sittande vid runda bord
Maximalt 1200 vid reception

Kontakta oss för mer information och en förutsättningslös visning av konferenslokalerna!

Tillgänglighet

Utanför lokalen finns en handikappanpassad parkering. Lokalen har även en hiss som tar deltagare med rörelsehinder ner till huvudlokalen.

IMG_8186
DSC_0113 (2)

Hyr en anpassningsbar konferenslokal

Kanske tänker ni att konferenslokalen inte är det viktigaste. Egentligen handlar det om att en grupp människor ska samlas för att tillsammans utbyta information, växla idéer eller planera inför framtiden. Men vi vill mena att lokalen och platsen gör stor skillnad.

Hyr en konferenslokal med speciell arkitektur och underbar utsikt över Öresund, som öppnar upp för kreativitet och engagemang. Med mycket ljusinsläpp och en stor och luftig konferenslokal blir deltagarna pigga och alerta. Lokalen har även högt till tak, vilket skapar en god akustik för ljudet. Tillgång till ljudanläggning erbjuds för att optimera ljudupplevelsen. Genom att vi anpassar sittningen efter era behov och önskemål skapas förutsättningar för att era konferensgäster ska trivas och få en god upplevelse. Då kommer målet med ett gott resultat av konferensen bli uppfyllt.

Mest bokat är vårt större öppna utrymme, men vi har även mindre rum om det önskas. Exempelvis är vårt traditionella auditorium i biosittning uppskattat för mindre konferenser med upp till 120 deltagare.

Pausen och maten är också viktig

I pausen har vi ett mingelområde där vi serverar önskad fika eller tilltugg från vårt egna kök. Det ger möjlighet att komma ifrån konferenssittningen för att samtala. Här kan vi ordna stående bord eller sittning, enligt era önskemål. På vår stora utomhusterrass kan ni mingla och njuta mat och dryck under de varmare delarna av året.

Maten tillagar vi i vårt kök som sedan serveras i vackra upplägg för gästerna.

Aktiviteter i våra konferenslokaler

Vill ni inte bara diskutera budgetar eller produktutveckling så kan en helt annan aktivitet vara ett bra avbrott. Vi tar gärna fram förslag på passande aktiviteter – och möblerar givetvis lokalen därefter.

Boka i god tid

Boka gärna konferenslokalerna i god tid så att möjlighet att diskutera och planera möblering, mat och aktiviteter inför konferensen finns. Vi har lång erfarenhet av att planera event och konferenser och hjälper gärna till med tips och råd. Ni kan kontakta oss direkt genom formuläret nedan.

*” anger obligatoriska fält

Ange ett nummer från 40 till 900.
ÅÅÅÅ streck MM streck DD
Namn*