Bröllop: Er stora dag på Luftkastellet

Att gifta sig är en av livets största händelser. Inramningen med miljö, komfort och den kulinariska upplevelsen är viktig för att minnet av bröllopet skall bestå i många år framöver.

Vi har möjlighet att arrangera bröllopsfest för upp till 800 sittande gäster i en helt unik lokal och miljö precis vid havet.

Vår mat består av de bästa råvarorna som vi hämtar i säsong, självklart närproducerat. Klassiskt nytänkande tilltalar oss. Det är du som gäst som önskar och vi levererar såväl mat som upplevelser av hösta klass, både för öga och smaklökar.

Bröllop dukning Luftkastellet Malmö

Pris för bröllopsfest hos oss

Vår prissättning går efter kuvert och innehåller det mesta: lokalhyra, dekor, teknik, personal, mat och dryck till alla gäster. På så vis får ni enkelt en överblick över kostnaderna. Diverse olika tillägg kan också göras såsom exempelvis blommor och transport.

Andra tjänster och tillägg till bröllopsfesten

Vi har en rad samarbetspartners och kan även ordna med hotellvistelse åt era gäster, busstransport till/från Luftkastellet och underhållning. Behöver ni en bröllopskoordinator som hjälper er med alla detaljer och planerar dagen, har vi ett brett kontaktnät.

Vi tillhandahåller gärna moment och underhållning för era gäster. Exempelvis har vi har kontakter med bland annat dj:s och live-band, men också en hel del tjänster med roliga och annorlunda upplevelser för era gäster. Ett exempel är gästboken som oftast gapar tom. Vad sägs istället om en fotoautomat med direktutskrivna bilder – ett minne för såväl er som för gästerna?

Mat

Läs gärna mer om vår egna restaurang. Vi tar fram menyförslag i samråd med era önskemål. Ni får gärna besöka oss för en provsmakning innan ni beslutar er.

Bröllop Luftkastellet Malmö
Bröllop dukning Luftkastellet Malmö

*” anger obligatoriska fält

Ange ett nummer från 40 till 900.
ÅÅÅÅ streck MM streck DD
Namn*
Samtycke*