Konferens i centrum av Malmö och Öresundsregionen

Luftkastellet, i kanten av Öresundsbron i Malmö, är en av Sveriges mest intressanta konferensanläggningar, med en utsikt över brofästet och havet. En underbart vacker inramning i unika, ljusa och moderna lokaler som är idealisk för konferenser, kick-off, mässor, events, seminarier, presentation eller fester. Ett självklart val för konferens i Skåne!  Fullt utnyttjad rymmer vi upp till 900 personer i biosittning, men har också mindre konferenslokaler för 40-50 personer.

Inte bara en konferensanläggning

Forma konferensen till något extra med oss och vinn i kreativitet, genomslag och uppskattning. Vi lyssnar till era önskemål och tar fram ett konferenspaket som passar just ert events syfte och mål. Våra erfarna konferensvärdar kan ge tips och råd för ett lyckat och väl genomfört arrangemang – litet som stort.

Vi har hela Sverige och Öresundsregionen som marknad och anordnar allt från kortare konferensmöten till heldagskonferenser och konferenser som sträcker sig över flera dagar – givetvis även med kvällsfestligheter. Vi hjälper er sätta samman ert event och har erfarenhet av såväl konferenser, kick-off, jubileum som kundevent. Då vi kan ta emot upp till 900 sittande gäster kan vi även ackommodera större företag.

Utöver vår stora öppna lokal kan flera mindre konferenslokaler användas och kombineras med varandra för att tillsammans skapa en perfekt yta för utställningar och seminarier.

Konferenslokaler Luftkastellet Malmö

Mat: en viktig del i ett lyckat event

Vår välrenommerade kock med sin kökspersonal lagar all mat i vårt egna kök. Vi använder bara de finaste råvarorna och gör all mat från grunden – till ett mycket förmånligt pris. Givetvis är brödet alltid nybakat!

Vi kan också leverera teknik, transport och övernattningsmöjligheter samt anordna aktiviteter och underhållning. Allt efter era behov.

Att tänka på inför konferensen

Vi hjälper dig som konferensbokare och är din samarbetspartner såväl före som under och efter konferensen, vilket vi ser som en viktig komponent för en lyckad konferens. Tänk på att ha bestämt ett tydligt syfte och mål med konferensen på förhand. Då kan vi låta det ligga till grund för valet av upplägg, aktiviteter och underhållning. Likväl är det viktigt att budgeten är satt så att vi kan ta fram relevanta förslag utifrån er ekonomi.

Skicka gärna ut målet med mötet till deltagarna i god tid, så att de kan förbereda sig. Det gör det också enklare för deltagarna att utvärdera konferensen i efterhand. Låt gärna agendan innehålla flera mindre uppehåll för paus och mingel. Det bruka ge stimulans och gör att deltagarna tar in informationen som ges på ett bättre sätt. Kanske är det sociala ett viktigt inslag som ni vill fokusera på under en del av dagen? Vi kan hjälpa er att finna en passande aktivitet.

Maten är otroligt viktig för helhetsupplevelsen. Vi serverar bara de finaste råvarorna i vackra upplägg som inspirerar – och smakar! Under dagen ligger fokus på frukost, lunch och fika som ger energi till deltagarna. På kvällens middag bjuder vi på en fantastisk matupplevelse i flera rätter med passande dryck. Vi tar givetvis fram menyförslag, men önskemål är varmt välkomna. Tänk på att begära in information om eventuella allergier och matpreferenser från deltagarna i god tid så att köket kan förbereda mat som passar alla.

Det är viktigt att det är enkelt för deltagarna att ta sig till oss. Vi hjälper er gärna ordna med buss eller taxi som hämtar och lämnar deltagarna.

Och såklart – tveka inte att ställa era frågor eller framföra era önskemål. Vi finns här för att skapa upplevelser att minnas.

Konferensen börjar med ett möte

Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte där vi kan gå igenom era önskemål och berätta mer om hur vi kan skapa en inspirerande och stimulerande konferensdag för er.

*” anger obligatoriska fält

Ange ett nummer från 40 till 900.
ÅÅÅÅ streck MM streck DD
Namn*