Event med det lilla extra!

Vi har årligen flera företagsevent hos oss. Allt ifrån produktlanseringar till jubileum. Bland annat stora bil-presentations-event – där vi såklart kör in bilarna i lokalerna. Ja, hos oss är det mesta möjligt!

Planera event

Vi hjälper er med att sätta samman planeringen från idé till genomförande, allt efter era önskemål och med eventets syfte i fokus. Ni sätter tidsramen och budgeten och tillsammans skapar vi ett event värt att minnas. Luftkastellet är inte bara en lokal, vi är en helhetsleverantör med lång erfarenhet av event.

Vi kan ordna med allt runt omkring: transport, boende, inbjudningar, dekor, underhållning och – givetvis – mat och dryck från vårt egna kök.

Eventen kan sträcka sig över dagen och kvällen – men även event som pågår under en längre period, en vecka är inte ovanligt.

Under eventet samarbetar vi med era koordinatorer så att vi tillsammans kan skapa ett event att minnas. Vi jobbar också tillsammans med eventbyråer. Om ni har en byrå som ni brukar samarbeta med kan ni alltid sätta oss i kontakt med varandra.

Kontakta oss idag för ett förutsättningslöst möte!

*” anger obligatoriska fält

Ange ett nummer från 40 till 900.
ÅÅÅÅ streck MM streck DD
Namn*
Samtycke*