Från konferens till kongress

På Luftkastellet finns kapacitet till att hålla en hel kongress. Vi kan ta emot hela 900 sittande mötesdeltagare. Vare sig det handlar om en heldag eller flera dagar, kan vi hjälpa er med att ta fram förslag som innefattar allt från lokalanvändning till transport och underhållning. Vi utformar kongressen efter era önskemål och krav och ser till att ni ska trivas hos oss från start till slut. Vi lämnar alltid garantier på att ni ska få valuta för pengarna.

Föredrag, seminarier och utställningar

Det finns möjlighet att hålla såväl föredrag, seminarier som utställning i vår unika lokal. Det stora ljusinsläppet och vårt höga tak ger en god akustik som lämpar sig väl för stora sällskap. Vi tillhandahåller givetvis vår goda mat från den egna restaurangen och vår trevliga service-personal finns alltid till hands.

Utsikt över havet

Kongressen kan ni avsluta med en enastående bankett med utsikt över havet och Öresundsbron: allt inkluderat. Vi utlovar en unik upplevelse för våra gäster!

Boka ett förutsättningslöst möte med våra kongress-värdar så tar vi tillsammans fram en skräddarsydd lösning för er. Fyll annars i formuläret nedan så återkommer vi med en komplett helhetslösning för er och er kongress.

*” anger obligatoriska fält

Ange ett nummer från 40 till 900.
ÅÅÅÅ streck MM streck DD
Namn*