Luftkastellet – En passionerad eventpartner

Vi vill att Luftkastellet ska vara en plats där människor möts och bygger relationer. Genom oss kan ni som eventbolag erbjuda klienten en lokal i särklass – en plats med spännande arkitektur och en helt unik utsikt över havet och Öresundsbron. Vad kan vara en bättre plats för möten än en ett brofäste mellan två länder!

Samarbetar med eventbolag

Vi samarbetar idag med eventbolag och erbjuder såväl helservice-paket som enklare lösningar. Genom att välja oss väljer ni kvalitet i hela utförandet av eventet: från service till utsökt mat. Vår passion är att skapa upplevelser som alltid är utöver vad som förväntas. Kanske är det därför många anlitar oss gång efter annan.

Utöver den unika lokalen väljer många oss för vårt fantastiska kök. Endast de finaste råvaorna används för att skapa fantasifulla upplägg och utsökta smakupplevelser.

Stora möjligheter

Vi håller allt från jubileumsfester till produktlanseringar och kick-off:er. Då vi har en kapacitet för 800 långbordssittande gäster kan vi husera även de större eventen. Utöver vår inomhuslokal har vi också utemiljöer med stora möjligheter.

Ni som eventbolag väljer vår roll

Vi kan ordna hela eller delar av eventets moment och innehåll. Från en förmiddagskonferens till en hel veckas kongress. Allt efter vad som önskas av er som eventbolag och er klient. Med vårt stora kontaktnät av leverantörer kan vi ta fram det mesta för ett lyckat event.

Vi hjälper dig styra ihop allting

Kontakta gärna oss för ett möte kring hur vi tillsammans kan skapa upplevelse-event som bygger relationer och stärker varumärken.

Luftkastellet mat konferens festlokal malmö skåne